30 november 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

De inzamelingsactie

Grote donatie Meinesz En Bennesz
Feestwinkel Meinesz & Bennesz aan de Assendorperstraat in Zwolle doneerde vrijdag veel speelgoed o.a. Legerspeelgoed setjes,  politie setjes en brandweer setjes e.d. aan de Sinterklaas actie Zwolle. De inzamelingsactie loopt inmiddels al een paar weken.

Zwolle – Bij deze actie worden er cadeautjes ingezameld om kinderen uit gezinnen met een hele krappe beurs ook een mooi Sinterklaasfeest te bezorgen. De vrijwilligers van deze actie stonden perplex van deze gift.

De Sinterklaas van Zwolle en eigenaars van het Sinterklaas musea in Zwolle Meine en Ben eigenaars van Meinesz&Bennesz  weten elk jaar opnieuw de Sinterklaas actie Zwolle weer te verrassen met een nog groterde donatie. 3 jaar geleden hadden de heren nog meer dan 200 knuffels geschonken (het jaar erop  had de actie geen doorgang i.v.m. corona).En vorig jaar nog een donatie van legersetjes,spinners en robotarmen e.d. Deze heren bekend van het Sinterklaasmuseum en Meine als de Sinterklaas van Zwolle weten als geen ander hoe belangrijk Sinterklaas is voor kinderen.
Ze verrassen de Sinterklaas actie Zwolle dit jaar met een grote donatie van onder ander leger setjes brandweer setjes en politiesetjes voor de jongens.
Dit is nog het eerste gedeelte er volg nog een even groot gedeelde voor meisjes met o.a. speciale prinsessen setjes .Deze zal de Sinterklaas actie later in ontvangst nemen.

Frank Overweg en Ron Zwiers organisators van dag 1 zijn enorm in hun nopjes met deze gift. ”Het is toch fantastisch hoe de heren toch elke keer ons verrassen, Wij zijn weer helemaal versast door de heren ze komen elke keer weer vol enthousiasme met een nog mooiere gift.
Toppers zijn het.”Bedankt namens alle kinderen”.

Al het speelgoed gaat in de schatkamer van Sinterklaas en zal zeker goed terecht komen.
Uiteraard zijn andere bedrijven, instellingen en alle Zwollenaren ook van harte welkom om mee te helpen.

Het zal je maar gebeuren dat de Sint stilletjes je huis voorbij rijdt, terwijl al je vriendjes en vriendinnetjes wel cadeaus krijgen. Dat je ouders geen geld hebben voor een verjaardagscadeau, dat kun je nog snappen.
Maar Sinterklaas heeft een pakhuis vol cadeautjes. “Ben jij soms niet lief genoeg.”

Helpt u mee om elk kind een |mooi Sinterklaasfeest te bezorgen?we vragen geen geld maar cadeautjes,lekkernij,cadeaubonnen enz.

Laten we er een mooi Sinterklaasfeest van maken voor alle Kinderen.

Alvast bedankt namens alle kinderen.

Inleverpunten zijn:

Mulertkamp 4, Zwolle-Zuid
Eerdelaan 31, Stadshagen
Ruiterlaan 16, Engelse Werk
Fivel 57, Aa-Landen
Akkerbergstraat 57, Stadshagen

Dit kan in het weekend van 10.00 uur tot 21.00 uur.
Doordeweeks van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Op Facebook @Sinterklaasactiezwolle is alle informatie te vinden.
Of app 0613131685 of mail naar sinterklaasactiezwolle@outlook.com

#ZwolleNieuws #zwolle#sinterklaasactiezwolle