4 december 2022

Radio Zwolle

Voel je thuis bij Radio Zwolle

Asfalteringswerkzaamheden

ZWOLLE- Vanaf zondag 1 mei tot en met vrijdag 6 mei vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats bij drie fietspaden en wordt er gewerkt aan het spoor Zwolle-Deventer.

In de periode van 1 mei 22.00 uur t/m 5 mei 16.00 uur wordt het fietspad dat parallel ligt aan de spoorwegovergang Itersumallee in het kader van onderhoud opnieuw geasfalteerd. Fietsers kunnen gedurende de werkperiode de route Ter Kuilenpad – Gruitmeesterslaan – Bloksteeg volgen.

Dit wordt ook ter plekke aangegeven met bebording. De fietstroute Nieuwe Deventerweg – Zwarteweg blijft gewoon toegankelijk.

Ook vinden er tussen 1 en 6 mei asfalteringswerkzaamheden plaats aan de fietspaden Spoolderbergweg en Lünenpad. Fietsers kunnen de Ruiterlaan en de Koggelaan gebruiken als alternatief.

Dit staat ook ter plaatse aangegeven.

Van 2 mei 22.00 uur t/m 5 mei 06.00 uur is het spoor Zwolle-Deventer buitendienst gesteld door ProRail voor onderhoudswerkzaamheden aan het spoor.

De aannemer BAM zal gedurende de dag en nacht onder andere spoorstaven vervangen, ook ter hoogte van de spoorwegovergang Ittersumallee. Daarom wordt deze overgang in deze periode afgesloten voor al het verkeer.

.

Kijk voor meer informatie op www.zwolle.nl/bereikbaarheid.