28 juni 2022

Radio Zwolle

Het geluid van de regio

Andere afvalinzameldagen in 2021

#rova
ZWOLLE- In 2021 kunnen de dagen veranderen waarop ROVA de containers komt legen. Wilt u weten wat er voor uw adres verandert?
Op de inzamelkalender van ROVA ziet u dat snel en eenvoudig.
Inzamelkalender bekijken in de ROVA-app


Heeft u een smartphone of tablet?
Download dan de gratis ROVA-app via de App Store of Google Play Store. In de app stelt u éénmalig uw adres in, daarna heeft u altijd alle informatie over inzameling van afval en grondstoffen bij de hand. In de app kunt u ook een herinnering instellen, zodat u bijvoorbeeld de avond voor de inzameldag een berichtje op uw telefoon krijgt. Zo vergeet u nooit meer de container op tijd aan de straat te zetten.


Heeft u geen smartphone? Dan kunt u uw postcode en huisnummer invoeren op www.rova.nl/inzamelkalender (externe link). U krijgt dan direct de volledige jaarkalender met inzameldagen in beeld.
Standaard verstuurt ROVA geen papieren inzamelkalenders. Als u toch een papieren inzamelkalender wilt ontvangen kunt u dit aanvragen bij het ROVA-Klantcontactcentrum (038) 427 37 77. Zij zijn geopend op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Elk jaar kijken gemeente en ROVA of we de routes voor het huis-aan-huis inzamelen van afval en grondstoffen kunnen verbeteren.