Op 9 september debatteert de raad over ruimtelijk ontwikkelplan centrumgebied Oosterenk

Op 9 september debatteert de raad vanaf 19.30 uur in de Raadzaal over het ruimtelijk ontwikkelplan centrumgebied Oosterenk. Lees in dit bericht meer over dit onderwerp, hoe u invloed kunt uitoefenen en hoe u de vergadering kunt volgen. 

Raadsdebat Ruimtelijk Ontwikkelplan Centrumgebied Oosterenk – 19.30 uur Raadzaal

Oosterenk staat op het punt om te veranderen van een gebied waar mensen werken, leren en zorg krijgen, naar een plek waar je ook kunt wonen en recreëren. In 2020 is er een plan gemaakt voor deze veranderingen. De verandering gebeurt stap voor stap, met verschillende plannen voor elk deel van het gebied. Het plan voor het centrale deel is nu klaar. Dit plan omvat de bouw van 577 woningen en ruimte voor maatschappelijke en commerciële voorzieningen. Op maandagavond 9 september praat de gemeenteraad over dit plan. 

Benieuwd naar de agendastukken? De agendastukken zijn hier online in te zien. 

Invloed uitoefenen  

Wilt u de raad iets meegeven over de onderwerpen op de agenda? Dan kunt u zich aanmelden voor inspreken. Dit kan tot op de ochtend van de vergadering, uiterlijk 10.00 uur, door te mailen naar raadsgriffie@zwolle.nl. Na aanmelding neemt de raadsgriffie contact met u op. 

Live meekijken  

U bent van harte welkom bij de raadsvergadering op het stadhuis. U kunt de vergadering volgen vanaf de publieke tribune. Wilt u de raadsvergadering graag vanuit huis volgen? Ga dan naar de livestream. 

Contact met de gemeenteraad  

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met de raadsgriffie. De griffie is tijdens kantooruren bereikbaar via (038) 498 2181 en op raadsgriffie@zwolle.nl.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *