vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur in Sanchons met Sanne is te gast Trea ten Kate

Schrijfster en Boekenmaster Trea ten Kate is in de uitzending om te vertellen over het boek waar zij aan werkt: Geluk in Oorlogstijd. Ook is ze mede-initiatiefnemer van de Boekenmasters in Zwolle, voor iedereen die een boek wil schrijven.

Geluk in oorlogstijd

In samenwerking met onder andere Cees Scholten van Drukcase in Zwolle, werkt Trea er hard aan om het bijzondere oorlogsverhaal van haar oudoom Berend op tijd af te krijgen, zodat er tijdens zij tijdens het Bevrijdingsfestival 2025 in Zwolle 10.000 exemplaren gratis uit kunnen delen. Trea zegt daarover: “Geluk in oorlogstijd is een verhaal over keuzes en gevolgen. Het is een tijdloos verhaal van een zoektocht naar geluk, waarin duidelijke overeenkomsten te zien zijn met vandaag. Het is belangrijk dat oorlogsverhalen van alle tijden, verschillende achtergronden en diverse invalshoeken geschreven en gedeeld blijven worden.”

Boekenmasters

De Boekenmasters is een gloednieuw initiatief van experts op het gebied van boeken. Zij zijn de samenwerking aangegaan om mensen te helpen om hun boek te schrijven. Zij doen dat door laagdrempelige en inspirerende bijeenkomsten te organiseren in Zwolle. De Boekenmasters hebben een missie, namelijk dat meer boeken met impact het levenslicht zien. “Wij geloven dat het belangrijk is dat verhalen, levenslessen, kennis en ervaringen gedeeld worden. Wij weten hoe het voelt als je je eigen boek in handen hebt, als mensen je boek willen lezen en zich geïnspireerd of geraakt voelen, door jouw woorden. Dat gevoel gunnen we iedereen en daar helpen wij graag bij”, zegt Trea. De Boekenmasters zijn: Trea ten Kate (schrijfster en verhalenverteller), Helga de Boer (coach), Nadja Stegeman (grafisch ontwerper), Cees Scholten (uitgever en drukwerkmakelaar) en een expert die weet hoe je je boek via social media onder de aandacht brengt.

Foto:

Van links naar rechts: Helga de Boer, Trea ten Kate en Cees Scholten

www.boekenmasters.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *